Google performance max, Google standard shopping

Start uw Google Performance Max campagne met ons

START NU

Google Performance Max, Google Shopping

Googles Vergelijkingssite

Wat zijn Google Shopping advertenties

Google Shopping is het winkelplatform van Google, het is een Comparison Shopping Service ofwel CSS genaamd. Google Shopping is te vinden onder de zoekbalk van Google, naast de resultaten. 

Als u zoekt naar een product, worden de resultaten van Google Shopping automatisch bovenaan of aan de zijkant weergegeven. 

Zie in het voorbeeld hiernaast toen we zochten naar "blauw t shirt". De shopping advertenties komen automatisch bovenaan in de zoekresultaten. 

Verder is er tussen de zoekbalk en de zoekresultaten ook nog een button zichtbaar met "Shopping", zou u hier op klikken dan krijgt u alle resultaten uitgebreid te zien.
Resultaten direct uit uw webshop

De link met uw webshop

Google haalt de producten die u wilt promoten met een koppeling uit uw eigen webshop database en laat uw producten in een advertentie zien. 

Uw potentiele klanten kunnen eenvoudig kennis maken met uw product voordat zei kennis maken met uw webshop. 

Daarom is het erg belangrijk dat uw  product data-feed zo goed mogelijk is opgezet. Hier zijn wij erg bedreven in.
GMC

Google Merchant Center

Om te kunnen adverteren met Google shopping ads heeft u een Google Merchant Center (GMC) account nodig dit kunt u gratis aanmaken op:  https://www.merchants.google.com

Hier dient u een product data-feed aan te maken. In uw product data-feed zet u de gewenste producten die u wilt promoten op Google. Eén van de kenmerken die u een product mee geeft zijn, een product omschrijving, product foto en een producttitel.

De kwaliteit van uw data-feed bepaald voor groot deel de succes van uw Google shopping campagnes

Vraag een audit aan van uw product data-feed
Laat het ons doen

Google Shopping ads uitbesteden

Laat onze Google strateeg uw Shopping advertenties managen. 

U houd zich bezig met waar u goed in bent en wij waar wij goed in zijn. Samen vormen wij een team en samen laten wij uw webshop groeien.
Copyright © 2024 SEM Bureau

Privacy PolicyTerms and Conditions